Du er her
Hjem > Om oss

Hva tilbyr vi?

Hjemmesiden er eiet av Ecoteria AS og viser en oversikt over troverdig miljøsertifiserte byggevarer. Varene kan gi stor påvirkning på helse, natur og miljø og være krevende å finne. Presentasjoner holdes for byggherrer, entreprenører, arkitekter, interiørarkitekter, borettslag og andre som ønsker å gjøre bevisste valg for å øke kunnskapen om gode bygg for inneklima og miljø. Arrangement og workshop holdes for å inspirere, øke kunnskapen og fjerne «flaskehalser» for miljøbygg.

Vi gleder oss til å fylle opp menyene våre fortløpende med inneklima- og miljødokumenterte byggevarer og interiørvarer. Meld deg på vårt Nyhetsbrev nederst på siden for oppdateringer! (Maks 2-4 ganger pr. mnd).

Hvorfor gjør vi dette?

Tenk balanse! Bra for miljøet –Bra for deg!

Byggenæringen står for 40% av energibruken, CO2 utslipp og søppel i verden. Vi oppholder oss 90% av tiden innendørs. Mange gifter kan være i byggematerialene som kan skade arvematerialet, være kreftfremkallende og ødelegge natur og miljø. Se Erdetfarlig.no

Miljøtilpassede og inneklimavennlige produkter kan være lite synlig og tidkrevende å finne i jungelen av alle andre produkter. Vi viser deg hvor du kan finne varene som er bedre enn annet. Etterspørselen øker og produktene blir mer attraktive å produsere og selge. Ditt bidrag nytter!

Når du velger etiske, miljøvennlige produkter bidrar du stort til et sunnere liv for deg selv og omgivelsene.

 

«Takk for interessant presentasjon om miljøbygg og byggevarer! GreenBuilt.no er absolutt et nyttig hjelpemiddel for oss.»

Per Arne Bjørnstad, Sivilarkitekt MNAL – faglig leder i NAV A.S. Arkitekter MNAL
Se flere referanser

 

Hvem er vi?

vikki_johansen

Vikki Johansen
Eier, markedsfører, økonom og prosjektleder med materialkunnskap

Sertifisert miljøfyrtårnkonsulent, Miljøledelses konsulent Nordic Choice Hotels (ISO14001), BREEAM NOR innføringskurs, materialkurs og medlem Norwegian Green Building Council og arbeidsgrupper (Mat1 og Mat 3) for ny manual 2016 har gitt god erfaring med miljøarbeid i praksis.

Arbeidet i finans (1986 – 2014) men ønsket mer meningsfylt og miljørettet arbeid.
Utdanning: Økonomi (BI) Masterprogram i Prosjektledelse (BI), Fagbrev digital markedsføring (eCademy ) PermaculturDesign Sertifikat (2013), Permaculture Design step-by-step (2014). Høsten 2013 var jeg tømmerinspektør for regnskogfondet sammen med Nordstrand Blad.

 Einar Brustad
Salg- og markedskonsulent

Einar har over 25 års erfaring fra ledelse, salg og markedsføring – med store krav til effektivitet, resultater og struktur i hverdagen.

Han var grunnlegger og administrerende direktør for Viasat AS fra oppstart i 1989 t.om. 31.12.2002. I perioden 1997-2002 også daglig leder for TV1000 Norge. Lanserte i denne perioden reklame-tv, betal-tv, pay-per-view og digital tv for MTG konsernet i Norge.

Direktør for forretningsutvikling i Norges Fotballforbund i perioden 2003-2004. Knyttet til NFF, Ullevaal Stadion og en rekke idrettsområder og partnerkonsepter som konsulent for gjennomføring av mange prosjekter og oppgaver gjennom ulike samarbeidsavtaler med BMC etter etablering av selskapet vinteren 2005. Utvikler av konseptet «Handshake for Peace» i NFF som har blitt en inernasjonal suksess.

Hvordan gjør vi det?

Vi vil hjelpe flere til å finne sunne, smarte, miljøvennlige løsninger på en enkel og inspirerende måte. Vi undersøker med troverdige aktører og påvirker alle ledd i byggenæringen for å ta mer bevisste valg ved presentasjon og i sosiale medier. Hovedfokus for oss er interiør- og byggematerialer. «Alle» søker på internett for innkjøp idag. Du får oversikt over mange kvalitets produkter på ett sted.

Menyene viser egenskaper  og miljødokumentasjon for enklere å beskrive og bestille.

Artiklene viser fordeler som deles i sosiale medier og Nyhetsbrev.

Web siden er under stadig utvikling  og vi gleder oss til å høre fra DEG, dine inspill og hva vi kan hjelp deg med:

Leverandører av  helse- og miljøriktige prosjekter og produkter kan gjerne sende forespørsel med troverdig miljødokumentasjon. Vi kan skrive om prosjektet eller produktet på vår søkermotoroptimaliserte hjemmeside.

Synliggjør ditt miljøbygg prosjekt. Finn forslag til mal her.

Vil du annonsere på GreenBuilt og nå ut til de store miljøbygg aktører? Se her!

Takk til Sunniva Mellbye for hjelp med utvikling av nettsiden!

 

KONTAKT OSS

Tips om byggevarer for sunt inneklima og utemiljø viser vi her, på Facebook, Instagram, Twitter og med Nyhetsbrev.

+47 47847774
ecoteria@outlook.com

Sertifiseringer

Miljøsertifiserte varer hentes på bakgrunn av:
Norwegian Green Building Council/BreeamNor
Svanemerket/EU-Ecolabel
Byggtjeneste Eco-produkt
Miljøledelse ISO14001 / EMAS
M1 – Finsk Inneklimamerket
Gaia arkitekter
Regnskogfondet
Top