Design ditt sunne gulv (virtuelt) og lek med farger!

ProdukterMarmoleum Click fra Forbo-Flooring er inneklima- og miljøvennlig.

97% naturlige råvarer, 23 farger, slitesterkt og raskt å montere. Svanemerket, M1 innklimamerket.(Annonse)

En helt ny linoleumskolleksjon som gir et sunt og bærekraftig gulv.

Overflaten er linoleum, et biologisk, økologisk produsert materiale.Hovedingrediensen er linolje som lages ved å presse frøene fra linplanten. Linoljen blandes med harpiks fra furu, tremel og miljøvennlige fargepigmenter og baksiden lages av fornybare jutefibre. (Annonse) Design virtuelt på hjemmesiden til Forbo-Flooring her.

Det som gjør forskjellen på ny og gammel linoleum er overflatebeskyttelsen; Topshield2. Det gjør gulvet slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Vi har fremdeles de samme ingrediensene i linoleum som vi har hatt i mer enn 100 år, sier Gunni Marie Blunck, Marketing Manager i Forbo Flooring AS. I tillegg har vi lagt til flere forbedringer som vil gjøre gulvet til «alles» favoritt, forsetter Gunni Marie Blunck.

Mykt, slitesterkt, enkelt å vedlikeholde. (Bildetekst)

På plass med et klikk

Det sier bare klikk så er det klart. (Bildetekst)

Marmoleum click er raskt og enkelt å montere. Den nye låsekonstruksjon «5G» er en moderne design som gjør at Marmoleum Click har blitt enda enklere å legge selv. Man behøver ikke å vente på at limet skal tørke. Bare klikk det sammen og gulvet er klart til å gå på.

Enda større muligheter til å designe sitt eget gulv

Marmoleum Click finnes i 23 flotte farger. Fra rolige nøytrale utgaver til livfulle og sterke aksentfarger. Når man i tillegg kan velge i 3 forskjellige størrelser på flisene, får man utrolig mange kombinasjonsmuligheter. Størrelsene er: 30x30cm, 60x30cm og 90x30cm. Alt kan kombineres i spennende mønstre- og fargekombinasjoner.

Gå inn på vår hjemmeside og klikk på vår «gulvplanlegger». Der kan du leke med forskjellige mønstre og farger, og designe ditt eget gulv. For eksempel som dette: http://forbo-business.esignserver3.com/gallery.do

For mer informasjon om den nye Marmoleum Click

Kontakt Gunni Marie Blunck på e-post: gunni.marie.blunck@forbo.com alternativt kundeservice på e-post: info.norway@forbo.com eller på telefon 66 77 12 00.

Besøk vår hjemmeside www.forbo-flooring.no

Teknisk beskrivelse og miljødokumentasjon

Naturlige råvarer, mykt, slitesterkt, lett å vedlikeholde. Marmoleum Click for deg og miljøet. (Bildetekst)