GREEN ARCHITECT & ENGINEER MAGAZINE

Buildings – Buildingproducts – Resources

Smart kjøkken til liten plass med 3D visning. Annonse Sigdal kjøkken

Har du liten plass til kjøkken hjemme eller på kontoret?

Sigdal kjøkken har flere smarte løsninger både til stor og liten plass som er bra for deg og miljøet. De er en av kjøkken leverandørene i Norge med flest Svanemerkede varer.

Behov for mer plass og oversikt? Smart for både liten og stor kjøkkenplass:

Med klassisk design, kvalitet og fler-funksjonelle løsninger er du mest sannsynlig fornøyd i lang tid. Da behøver du ikke skifte ut ofte og sparer da tid, penger og miljø. Med troverdig miljøsertifisering får du dokumentert bedre inneklima og kvalitet enn varer uten.

0.Sigdal_toget_milj%c3%b8bilde_m_mennesker

«Et kjøkken på et sted der alt går på skinner. En plass forbundet med eventyr, lengsel og en iboende ro. Den plassen fant vi nettopp på skinner, nemlig i en togvogn fra 50-tallet. Vi utfordret våre kjøkkenkonsulenter til å skape et perfekt kjøkken på den krevende flaten 20 ganger tre meter. En flate som beveger seg, som har lavt tak og vegger som for det meste er store vinduer..». Les mer.

Trendy design med kvalitet, godt inneklima- og miljøkvaliteter.

Smart benkeplate med skuffer som trekkes inn og ut etter ønske sparer plass :

Ingenting produsert er miljøvennlig, men noe er bedre enn annet. Velger du kvalitet på mindre plass og for eksempel Svanemerkede skap- og skuffedører blir miljøregnskapet godt i forhold til mye annet.

Svanemerket sjekker produktene for prioriterte miljøgifter i produksjon og i varen. De har strenge krav….les mer.

Du må be om Svanemerket sertifisering pr. vare for å være garantert at hele kjøkkenet blir miljødeklarert. For kjøkken krever Svanemerket at alle varene (dører, skuffer, hyller etc) i alle farger blir sertifisert. Det er dermed krevende å få et helt kjøkken miljøsertifisert eller inneklimamerket (M1) i dag. Les mer om sertifiseringer.

Du kan også besøke butikkene og få en inspirerende kjøkken omvisning med 3D briller.

00.sigdal logo

Kontakt Greenbuilt for miljøveiledning eller annonsering post@greenbuilt.no / +47 47847774