Design ditt sunne gulv – Forbo Flooring

Marmoleum Click fra Forbo-Flooring er inneklima- og miljøvennlig. 97% naturlige råvarer, 23 farger, slitesterkt og raskt å montere. Svanemerket, M1 innklimamerket.

Den helt nye linoleumskolleksjonen gir et sunt og bærekraftig gulv. Overflaten er linoleum, et biologisk, økologisk produsert materiale.Hovedingrediensen er linolje som lages ved å presse frøene fra linplanten. Linoljen blandes med harpiks fra furu, tremel og miljøvennlige fargepigmenter og baksiden lages av fornybare jutefibre. (Annonse) Design virtuelt på hjemmesiden til Forbo-Flooring her.

00-forbo-flooring-prosjekt

Mykt, slitesterkt, enkelt å vedlikeholde.

Det som gjør forskjellen på ny og gammel linoleum er overflatebeskyttelsen; Topshield2. Det gjør gulvet slitesterkt og lett å vedlikeholde. Vi har fremdeles de samme ingrediensene i linoleum som vi har hatt i mer enn 100 år, sier Gunni Marie Blunck, Marketing Manager i Forbo Flooring AS. I tillegg har vi lagt til flere forbedringer som vil gjøre gulvet til «alles» favoritt, forsetter Gunni Marie Blunck.

På plass med et klikk

Marmoleum click er raskt og enkelt å montere. Den nye låsekonstruksjon «5G» er en moderne design som gjør at Marmoleum Click har blitt enda enklere å legge selv. Man behøver ikke å vente på at limet skal tørke. Bare klikk det sammen og gulvet er klart til å gå på.

marmoleum4
Det sier bare klikk så er det klart.

Enda større muligheter til å designe sitt eget gulv

Marmoleum Click finnes i 23 flotte farger. Fra rolige nøytrale utgaver til livfulle og sterke aksentfarger. Når man i tillegg kan velge i 3 forskjellige størrelser på flisene, får man utrolig mange kombinasjonsmuligheter. Størrelsene er: 30x30cm, 60x30cm og 90x30cm. Alt kan kombineres i spennende mønstre- og fargekombinasjoner.

Prøv gulvplanleggeren på vår hjemmeside. Der kan du leke med forskjellige mønstre og farger, og designe ditt eget gulv, som i dette flotte eksempelet.

 

marmoleum
Naturlige råvarer, mykt, slitesterkt, lett å vedlikeholde. Marmoleum Click for deg og miljøet.

Besøk Forbo Floorings hjemmeside

 

Meld deg på Vårt Nyhetsbrev nederst på siden og få oppdateringer!

MILJØDOKUMENTASJON

Svanemerket
M1 Inneklimamerket
Eco-Product tolket EPD basert på LCA
ISO14001 Miljøledelse
Blaue Engel (German)
Cradle2Cradle(USA)
Les mer om Forbo sitt miljøarbeid her 4

FORBO FLOORING

For mer informasjon om produktene:
Forbo sin hjemmeside

Kontakt Gunni Marie Blunck
gunni.marie.blunck@forbo.com

Kundeservice
info.norway@forbo.com

66 77 12 00