Miljøvennlig kjøkken til liten plass

Smart miljøvennlig kjøkken til liten plass

Vil du ha smart kvalitets-design og dokumentert godt miljø?

Sigdal kjøkken har flere smarte løsninger både til stor og liten plass som er bra for deg og miljøet. De er en av kjøkkenleverandørene i Norge med flest Svanemerkede varer. (Annonse)

00-sigdal_gloss00-sigdal_sand_side00-sigdal20sand20200-sigdal_optima_hvit_closeup

Sigdal kan skreddersy kjøkken etter ditt behov.

Smarte løsninger for både liten og stor kjøkkenplass

Med klassisk design, kvalitet og flerfunksjonelle løsninger blir du mest sannsynlig fornøyd i lengden. Da behøver du ikke skifte ut ofte og sparer tid, penger OG miljø.

Godt inneklima- og miljøkvaliteter.

Smart benkeplate med skuffer som trekkes inn og ut etter ønske sparer plass

00-sigdal_smartbenk_side

Ingenting produsert er 100 prosent miljøvennlig, men noe er bedre enn annet. Velger du kvalitet på mindre plass, og for eksempel Svanemerkede skap- og skuffedører blir miljøregnskapet bra.

Svanemerket sjekker produktene for prioriterte miljøgifter både i produksjonsleddet og i varen i seg selv. Les mer om kravene for Svanemerking….les mer.

Du må be om Svanemerket sertifisering pr. vare for å være garantert at hele kjøkkenet blir miljødeklarert. For kjøkken krever Svanemerket at alle delene (dører, skuffer, hyller etc.) i alle farger blir sertifisert. Det er dermed krevende å få et helt kjøkken miljøsertifisert eller inneklimamerket (M1) i dag. Les mer om sertifiseringer.

Sigdal er en av de beste i klassen når det gjelder miljøvennlige kjøkken. Du kan besøke butikkene og få en inspirerende kjøkken omvisning med 3D briller eller lese mer på sigdal.no.

MILJØDOKUMENTASJON

Svanemerket sertifisert (hvert produkt må ha tidsgyldig sertifisering).

SIGDAL KJØKKEN

For mer informasjon om produktene:
Sigdal sin hjemmeside

Finn forhandler

Kundeservice
Kontakt Sigdal