Isolasjon til grunn – Lett og effektiv (av 100% resirkulert glass)

Glasopor Skumglass består av 80% luft, gir svært effektiv isolasjon,sparer plass, vedlikeholdsfri drenering og er produsert i Norge med fornybar energi. (Artikkel)

Moderne teknologi og resirkulert glass gir et mer miljøvennlig alternativ.

Glasopor egner seg spesielt godt for:

  • Grunn som utsettes for tele
  • Isolasjon under gulv på grunn
  • Tilbakefylling inntil kjellervegger
  • Grunn som inneholder store mengder leire
  • Å grave ut så lite som mulig

Glasopor er vanskelig å komme utenom hvis man er på jakt etter et effektivt og miljøvennlig isolasjons- eller lettfyllingsmaterial.

 

00-glasopor-kelner

Produktets ferske Eco-Product dokument taler for seg selv og viser grønn score på alle nivå. Eco-Product er en metode som sammenligner varer i samme produktgruppe med EPD (Environmental Product Declaration).

Glasopor skumglass er produsert av 100 % resirkulert emballasjeglass fra husholdninger i hele landet. Produktet består av 80 % luft og 20 % glass og veier inntil halvparten av tilsvarende produkter. Isolerende og drenerende egenskaper gjør at produktet er meget godt egnet der det er vanskelige grunnforhold. Produktet har også klare anleggstekniske fordeler ved at det er enkelt å legge ut og er meget stabilt i anleggsfasen.

Både når det gjelder utslipp og energiforbruk kommer Glasopor skumglass meget godt ut. Mye av årsaken til gode skår på miljøindikatorene er at produktet blir produsert på en ny og topp moderne fabrikk i Onsøy ved Fredrikstad. Samtidig er den andre Glasopor-fabrikken i Skjåk basert på 100% fornybar energi.

«Det er gledelig for en industrimann at det å investere i moderne teknologi gjør at vi kan produsere et mer miljøvennlig produkt. At dette i neste instans gir Glasopor skumglass et konkurransefortrinn sier meg at det lønner seg å tenke miljø», sier Kjell Håkon Helgesen, administrerende direktør i Norsk Glassgjenvinning.

«Vi har fokus på kvalitet i alle ledd i produksjonsprosessen og jobber målrettet for å redusere energiforbruket. Vi har derfor valgt å ISO-sertifisere(*) våre bedrifter både når det gjelder kvalitet, HMS, miljø og energiledelse», avslutter Helgesen.

00-glasopor-sorenga-bro-720

 

 

Sed condimentum eu nisl et pharetra. Nulla posuere felis et diam dictum egestas. Sed laoreet semper nibh, in rhoncus eros auctor ut. Suspendisse non sollicitudin felis. Phasellus fermentum, nibh eu venenatis mattis, diam dolor mollis ex, sed hendrerit augue ex sed eros. Curabitur id risus sit amet velit pharetra fringilla. Praesent semper purus nec lacus consequat pharetra. Cras ipsum magna, pretium et felis nec, efficitur finibus ex. Nulla aliquam nisl quis malesuada malesuada. Vestibulum sed augue elementum, rutrum nisi in, faucibus lorem. Fusce purus felis, ullamcorper in ligula ut, consectetur tincidunt purus. Curabitur aliquet porttitor rutrum. Aenean tincidunt euismod erat.

Les mer om tekniske beskrivelser på Glasopor sin hjemmeside her.

MILJØDOKUMENTASJON

Eco-Product
ISO14001