GREEN ARCHITECT & ENGINEER MAGAZINE

Buildings – Buildingproducts – Resources

Statsbyggs Prosjekt Nytt Regjeringskvartal forteller hvordan de vil realisere sitt Miljøprogram

Elin Anita Hansen
Elin Anita Hansen

Prosjekt nytt regjeringskvartal innebærer gjenoppbygging og samlokalisering av alle departementene unntatt Forsvarsdepartementet. Prosjektets Miljøprogram er del av den statlige reguleringsplanen. Prosjektet benytter BREEAM-NOR som styringssystem, med ambisjonsnivå BREEAM Excellent.

Elin Hansen er Statsbyggs miljørådgiver i prosjektet, med ansvar for å gjennomføre og koordinere prosjektets miljøprogram og oppnåelse av BREEAM Excellent. Hun har snart 20 års miljøerfaring fra byggebransjen og luftfartsbransjen.

På Greenbuilt Dialogkonferanse 7.januar 2019 forteller hun hvordan prosjektet vil gjennomføre sitt Miljøprogram.

Du får mulighet til dialog med Elin Hansen på konferansen. Velkommen!

GREENBUILT DIALOGKONFERANSE 7.JANUAR 2019

Program

Statsbygg Prosjekt Regjeringskvartalet

Les mer