Sigdal forlenger levetiden på kjøkken med Re:New. Annonse

Foto: Kjøkken til PiR Ålesund er levert av Studio Sigdal Ålesund. Foto og styling: Amalie Fagerlie. Interiørarkitekt: Sane.

Re:New gjør det enda enklere å bytte kjøkkenfronter på Sigdal-kjøkken som er bygget etter 1999.

– Som en norsk kjøkkenforhandler har det alltid vært, men også blitt enda viktigere de siste årene å se hvordan vi kan bidra til en bærekraftig utvikling og forhindre bruk-og-kast-mentalitet, sier Nils Bruun, markedssjef i Sigdal.

Han påpeker at det fortsatt er en vei å gå, men at et viktig steg i rett retning er å gjøre det enkelt for kundene å kunne bytte kjøkkenfronter uten å måtte bytte ut alt av skrog og hvitevarer. Sammenlignet med å bygge helt nytt kjøkken reduserer man klimaavtrykket med 60 prosent hvis man kun bytter frontene.

Ifølge markedsjefen er det også et pluss at et frontbytte med Sigdal Re:New er rimeligere enn å sette inn et helt nytt kjøkken.

– Siden skrogene kan gjenbrukes og man kun kjøper nye fronter og dekksider koster det naturlig nok mindre, sammenlignet med et kjøkken der alt er nytt. Det som kan trekke prisen opp er dersom man også fornyer hvitevarer, benkeplate, kummer og armatur, sier Nils Bruun i Sigdal.

Kjøkken levert til PiR Ålesund av Studio Sigdal Ålesund. Foto og styling: Amalie Fagerlie
Kjøkken levert til PiR Ålesund av Studio Sigdal Ålesund. Foto og styling: Amalie Fagerlie

Bygger kjøkken som varer

Selv om bærekraft har blitt viktigere for folk flest, tror markedssjefen i Sigdal at det er urealistisk å tenke at nordmenn skal slutte å pusse opp. Han stiller heller spørsmålet; Hvordan kan vi gjøre det enkelt for kundene å ta gode, miljøvennlige valg?

– For det første må man bygge gode kvalitetskjøkken som varer over tid, og for det andre må vi ta på alvor at mange etter en tid ønsker å fornye uttrykket på kjøkkenet. Vi tror og håper at å tilby frontbytte er et av svarene på hvordan bidra til en mer miljøvennlig oppussing av kjøkkenet, sier Nils Bruun.

Med Sigdal RE:NEW kan du bytte ut deler av kjøkkenet uten å kjøpe et helt nytt. Du velger selv hvor stor forandring du ønsker. Vi tilbyr bytte av fronter, knotter, håndtak, blandebatterier, benkeplater, innredning og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskap. Sammen med en kjøkkendesigner hos oss kan du se på andre muligheter, som for eksempel en kjøkkenøy. RE:NEW er en enkel måte å gi kjøkkenet et nytt design.

Les mer om Re:New på Sigdal sin hjemmeside her.

DOKUMENTASJON SIGDAL

Svanemerket på et stort utvalg produkter

Last ned gratis BIM-innhold fra BIMobject Sigdal Kjøkken | BIMobject

KONTAKT SIGDAL

Hjemmeside

Avtal kostnadsfritt møte med kjøkkendesigner her.

Finn forhandlere her

Sigdal logo

 

Sigdal logo
Kjøkken levert til PiR Ålesund av Studio Sigdal Ålesund. Foto og styling: Amalie Fagerlie
PiR Ålesund av Studio Sigdal Ålesund med Sigdal Kjøkken. Foto og styling: Amalie Fagerlie