242 Innervegg Akustikkplate – Troldtekt

Troldtekt® akustikk er dokumentert bærekraftige trebetong akustikkplater produsert av dansk tre og sement.

Troldtekt akustiske paneler for tak og vegger sikrer god akustikk i alle typer arkitektur. Kombinasjonen av tre og sement skaper Troldtekts unike lydabsorberende egenskaper.

Troldtekt lanserer akustiske plater med negativt karbonavtrykk og oppnår cradle-to-cradle gold sertifisering .Les mer

Trebetongmaterialet har en naturlig styrke og tåler fuktige miljøer samtidig som det gir effektiv brannbeskyttelse. Troldtekt monteres direkte på forskaling på tak og vegger eller i skinnesystemer som hengende tak.

Troldtekt-serien inneholder spesialdesignede skruer og beslag samt skinnesystemer for hengende tak – med skjulte eller synlige skinner.

Troldtekt® tilbyr adskillige akustikkløsninger, basert på valg av overflatestruktur, kanter, oppheng, farge, platestørrelse og platetykkelse.

Med løsningene får du også muligheten til å integrere og skjule en rekke funksjoner i loftet, herunder ventilasjon og høytalere. Hertil kommer spesialdesignet integrert belysning, en serie av designløsninger og en bredde av tilbehør.

Troldtekt akustiske plater har flere anerkjente helse- og miljøsertifiseringer . Cradle to Cradle-sertifisering dekker hele produktpaletten til Troldtekt trebetong i typene lys natur, grå natur og malt i standardfargene hvit 101, grå 202, koks grå 208 og svart 207. Sertifiseringen inkluderer også brannsikker Troldtekt A2 og Troldtekt agro.

Troldtekt lanserer akustikkplater med negativt Co2 avtrykk. Les mer

Erfaringer med Troldtekt® akustikkplater

KONTAKT GREENBUILT

Greenbuilt.no er portalen for anerkjente helse- og miljødokumenterte prosjekter og produkter.

Telefon: +47 47 84 77 74
Email: post@greenbuilt.no

[siteorigin_widget class=»categoryPosts\\Widget»][/siteorigin_widget]