Du er her
Hjem > 242 Innervegg Akustikkplate – Troldtekt

Troldtekt® akustikk er dokumentert bærekraftige trebetong akustikkplater produsert av dansk tre og sement.

Troldtekt akustiske paneler for tak og vegger sikrer god akustikk i alle typer arkitektur. Kombinasjonen av tre og sement skaper Troldtekts unike lydabsorberende egenskaper.

Trebetongmaterialet har en naturlig styrke og tåler fuktige miljøer samtidig som det gir effektiv brannbeskyttelse. Troldtekt monteres direkte på forskaling på tak og vegger eller i skinnesystemer som hengende tak.

Troldtekt-serien inneholder spesialdesignede skruer og beslag samt skinnesystemer for hengende tak – med skjulte eller synlige skinner.

Troldtekt® tilbyr adskillige akustikkløsninger, basert på valg av overflatestruktur, kanter, oppheng, farge, platestørrelse og platetykkelse.

Med løsningene får du også muligheten til å integrere og skjule en rekke funksjoner i loftet, herunder ventilasjon og høytalere. Hertil kommer spesialdesignet integrert belysning, en serie av designløsninger og en bredde av tilbehør.

Troldtekt akustiske plater har Vugge til Vugge sølv sertifisering , verifisert dansk EPD samt dansk og finsk inneklimamerket (M1). Cradle to Cradle-sertifisering dekker hele produktpaletten til Troldtekt trebetong i typene lys natur, grå natur og malt i standardfargene hvit 101, grå 202, koks grå 208 og svart 207. Sertifiseringen inkluderer også brannsikker Troldtekt A2 og Troldtekt agro.

Erfaringer med Troldtekt® akustikkplater

Troldtekt akustik til Vestsiden ungdomsskole i Kongsberg
Troldtekt ble valgt til Vestsiden ungdomsskole i Kongsberg som har fokus på naturlige materialer og er Breeam-Nor sertifisert.

Dokumentasjon Troldtekt® akustikk

Teknisk produktdatablad, montering og vedlikehold

Produktspesifikk verifisert dansk EPD

Finsk (M1) og dansk Inneklimamerket

Cradle-to-cradle miljødokumentasjon for hele livsløpet 

15% av kriteriene i Leed serfitisiering

Breeam sertifisering pdf pakke

Erfaringer med produktet i Norge, Tyskland og Danmark

TROLDTEKT A/S

 0.troldtekt

KONTAKT GREENBUILT

Greenbuilt.no er portalen for anerkjente helse- og miljødokumenterte prosjekter og produkter.

Telefon: +47 47 84 77 74
Email: post@greenbuilt.no

[siteorigin_widget class=»categoryPosts\\Widget»][/siteorigin_widget]

Top