Du er her
Hjem > 242 Akustikkplate – Troldtekt akustik plus

Troldtekt® akustik plus er tolags trebetongplater fremstilt av naturproduktene tre og sement.

Troldtekt akustikk takplater monterer du direkte på en ny forskaling på det eksisterende taket, slik at du ikke trenger å fjerne det gamle taket. Et lite deksel og et rullestillas er alt som trengs, og renoveringsoppgaven kan gjøres på bare noen få dager.

Troldtekt-seriens tolagsplater, Troldtekt akustikk Plus, består av Troldtekt med limt underlag av forseglet mineralull. Bakdekslene på de akustiske platene er kuttet og trukket tilbake fra kantene på platen for å passe mellom skinner eller treforskaling.

Troldtekt akustikk Plus, akustisk tak og underlag er montert i en og samme arbeidsflyt, noe som sparer tid på stedet. Du kan bruke Troldtekt akustikk Plus når du ettermonterer eksisterende tak, i hengende tak og i flåtetak.

Troldtekt akustikk Plus-løsningen sparer plass, og med en innebygd høyde på så lite som 47 mm får du god akustikk og nesten samme lydabsorpsjon som med et hengende Troldtekt-tak montert med underliggende mineralull.

Kombinasjonen av tre og sement skaper Troldtekts unike lydabsorberende egenskaper og sikrer god akustikk i arkitekturen.

Materialet har en naturlig styrke, tåler fuktige omgivelser og gir samtidig en effektiv brannsikring.

Troldtekt® er dokumentert bæredygtig gennnom hele produktets livssyklus.

Troldtekt® tilbyr adskillige akustikkløsninger, basert på valg av overflatestruktur, kanter, oppheng, farge, platestørrelse og platetykkelse.

Med løsningene får du også muligheten til å integrere og skjule en rekke funksjoner i loftet, herunder ventilasjon og høytalere. Hertil kommer spesialdesignet integrert belysning, en serie af designløsninger og en bredde av tilbehør.

Troldtekt akustikplader er Cradle to Cradle sølv-sertifisert, EPD-verifisert i Danmark og dessuten en dansk og finsk (M1) inneklimamerket. Cradle to Cradle-sertifiseringen omfatter hele produktpaletten av Troldtekt trebetong i typene lys natur, grå natur og malt i standardfarverne hvid 101, grå 202, koksgrå 208 samt sort 207. Sertifiseringen omfatter også den brannsikre Troldtekt A2 og Troldtekt agro.

    4 Ulike strukturer fra grov til ekstrem fin. Les mer om produktene struktur og farge

Troldtekt akustik Plus – Arkivenes Hus Stavanger

 

Awards og utmerkelser

TILGJENGELIGHET

Leverandør Norge
Danmark

 0.troldtekt

KONTAKT GREENBUILT

Greenbuilt.no er portalen for anerkjente helse- og miljødokumenterte prosjekter og produkter.

Telefon: +47 47 84 77 74
Email: post@greenbuilt.no

Kategori-innlegg

Top