Du er her
Hjem > 262 Yttertak – Termofuru Moelven

Varmebehandlet termofuru har nesten ubegrenset bruksområde i bygg og er godt egnet til utvendige tretak, kledning, bad, badstue og innvendige gulv. Den eneste forutsetning er bruk over bakken. Termofuru er kortreist fra sertifisert bærekraftig skogbruk i skandinaviske skoger.

Moelven Termotre Tak
Moelven Termotre Tak

Termotre-produkter har gjennomgått en spesiell, men miljøvennlig varmebehandlingsprosess. Prosessen gir treverket en rekke nye egenskaper som tverrstabilitet, mindre sprekk og flising, samt en flott sølvgrå patina. Takket være treets behandling og miljøprofil er produktet et svært godt alternativ til tropiske tresorter og impregnert trevirke.

Varmebehandling er basert på en kombinasjon av temperatur og vanndamp, og er fullstendig kjemikaliefri. Gjennom varmebehandling forbedres treets råte- og værbestandighet samt at dimensjonsstabiliteten øker.

Termofuru er kortreist fra skandinaviske skoger og har dokumenterte gode miljøkvaliteter.  Vedlikeholdstips: Spyling med vann. Les mer på Moelven Wood Prosjekt sin hjemmeside.

Du finner Termotre i de fleste byggevarerhandler i Norge. Finn forhandlere nær deg

Kontakt Moelven Wood Prosjekt for bistand til mellomstore og store byggeprosjekt

Les også: «Termofuru i trendy innovativ arktietktur»

Moelven-logo-ill

 

Top