Hva gjør vi?

Tekstforfattere, markedsførere og miljøledelsekonsulent hjelper deg gjerne med:
1. Digital grønn prosjekt- og produktportal

Portalen for arkitekter, rådgivere, byggherrer og leverandører gir inspirasjon, oversikt og kunnskap om prosjekter og produkter som dokumenterer forbedret inneklima og miljø verifisert av tredjepart etter anerkjente standarder.

  • NEDTREKKS-MENYER viser egenskaper og miljødokumentasjon for å beskrive og bestille troverdig miljødokumenterte prosjekter og produkter.
  • ARTIKLER viser erfaringer med troverdig miljødokumenterte prosjekter og produkter som deles i digitale medier og på Nyhetsbrev.

«4B arkitekter bruker jevnlig denne siden for å finne miljøløsninger til våre prosjekter» Se referanser.

Kontakt oss for å registrere ditt produkt eller prosjekt: post@greenbuilt.no / +47 47 84 77 74

2. Miljøledelse konsulenttjeneste

Les mer om prosessen.

Miljøfyrtårn godkjent konsulent

3. Konferanse programutvikling, planlegging og gjennomføring.

Se eksempler her.

4. Presentasjoner om troverdig miljødokumentasjon

Se referanser

UTVIKLING

Websiden er under stadig utvikling  og vi gleder oss til å høre fra deg, dine innspill og hvilket problem vi kan løse for deg.

Leverandører av  helse- og miljødokumenterte prosjekter og produkter kan gjerne sende forespørsel til oss. Vi publiserer informasjonen digitalt på vår søkemotoroptimaliserte hjemmeside til sosiale medier og vårt nyhetsbrev. På nyhetsbrevet er store relevante aktører fra byggenæringen påmeldt etter store fagkonferanser vi har gjennomført.

Kontakt oss for registrering
post@greenbuilt.no / +47 47847774

Tips om byggevarer for sunt inneklima og utemiljø, som er kontrollert av tredjepart, viser vi også på Facebook, Instagram, Nyhetsbrev.