Du er her
Hjem > Hvem er vi?

Vi er tekstforfattere, markedsførere og miljøledelsekonsulent med innsikt i byggenæringen, journalistikk og anerkjent miljødokumentasjon for byggeprosjekter og -produkter. Hensikten med vårt arbeid er å synliggjøre anerkjente miljøløsninger slik at de blir en selvfølge å velge.

Se referanser her.

Kontakt oss: post@greenbuilt.no / +47 47847774

PER OLAV BERG  – Journalist og fotograf. Han har erfaring som journalist fra tidlig 1970-tallet. Siden 1996 har han spesialisert seg på journalistikk innen bygg og anlegg; som redaksjonssjef i Byggeindustrien, redaktør i bransjetidsskrift og kundeblader innen byggevarebransjen mot proffmarkedet. Han kjenner byggebransjen og aktørene i hele verdikjeden godt; arkitekter, prosjekterende, entreprenører og leverandører og leverer spesialbestilt tekst og foto.

CHRIS BUTTERSRådgiver. Han har arbeidet med arkitektur, energi, økologi og bærekraftig planlegging i 35 år som praktiserende arkitekt, forfatter, forsker og internasjonal konsulent.

EINAR BRUSTADSalg og markedskonsulent. Han har lang erfaring med salg og marked ved etablering og daglig leder av Viasat samt egen konsulentvirksomhet en årrekke.

ADITI JAJAL-NEWEYTekstforfatter engelsk. She has over eight years of marketing and communications experience with the aim to help businesses and individuals find their authentic voices and get heard in a noisy digital world.

VIKKI JOHANSEN – Daglig leder, miljøledelsekonsulent , arrangement utvikler og digital markedsfører med spesialisering i miljødokumentasjon for byggeprosjekter, -produkter og -tjenester. Kurs og arbeidsgrupper i Breeam-Nor, utvikling av flere fagseminar for proffmarkedet og miljøledelsekonsulent hos Nordic Choice Hotels har bidratt til innsikt i miljødokumentasjon i et livsløp og i byggenæringen. Bakgrunn er fra kontroller-, risikostyring i porteføljer og IT funksjoner i verdipapirbransjen og grunnlegger av Ecoteria AS, som eier Greenbuilt.no, i 2015.

HVA GJØR VI

1. Digitalt grønt prosjekt- og produktbibliotek

Biblioteket gir inspirasjon, oversikt og kunnskap om prosesser, prosjekter og produkter som dokumenterer forbedret inneklima og miljø verifisert av tredjepart etter internasjonalt anerkjente standarder.

  • NEDTREKKS-MENYER viser egenskaper og miljødokumentasjon for å beskrive og bestille anerkjente miljødokumenterte prosjekter og produkter.
  • ARTIKLER viser erfaringer med  troverdig miljødokumenterte prosjekter og produkter som deles i digitale medier og på Nyhetsbrev.

Kontakt oss gjerne for bistand til registrering eller miljøsertifisering av ditt prosjekt eller produkt: post@greenbuilt.no / +47 47 84 77 74

2. Miljøfyrtårn konsulent tjeneste 

Les mer om prosessen.

3. Konferanse programutvikling, planlegging og gjennomføring

Se eksempler her.

4.Presentasjoner om miljødokumentasjon

Se  referanser

HVORFOR GJØR VI DETTE

Historien: Miljøutfordringene engasjerte grunnleggeren av i bedriften i så stor grad at hun i 2013 måtte skifte retning i yrkeslivet fra digitalisering og kontroll i verdipapirforetak til etablering av egen bedrift med formål om å eskalere miljøtiltak. Når innsikten økte fant hun et problem som var mulig å løse: Oppmerksomhet og kunnskap manglet om troverdig miljødokumenterte varer hos såvel forbrukere som proffmarkedet i byggenæringen.

Visjonen er at alle velger miljødokumenterte varer og tjenester kontrollert av tredjepart.

Hensikten vår er å øke oppmerksomhet og kunnskap om ankerkjente miljøløsninger med inspirerende tekst, digital markedsføring og gi oversiktlig system som gjør de enklere å velge.

Det gjør vi fordi bygg og byggevarer har stor påvirkning på helse, klima og miljø med omlag 40% ressursuttak, -kjemikalier, -klimagassutslipp og -avfall i et livsløp. Bygg og byggevarer som ivaretar disse hensyn på en mer hensynsfull måte er krevende å finne i en uoversiktlig mengde informasjon og dokumentasjon.

Vårt grønne prosjekt- og produktbibliotek sparer ansvarsbevisste arkitekter og byggherrer for tiden det tar å søke etter troverdig miljødokumenterte prosjekter og -produkter.

Illustration World Green Building Council: Nine of 17 UN Sustainable goals in the building industry

Illustrasjon: World Green Building Council.

UTVIKLING

Websiden er under stadig utvikling  og vi gleder oss til å høre fra deg, dine inspill og hvilket problem vi kan løse for deg.

Leverandører av  helse- og miljødokumenterte prosjekter og produkter kan gjerne sende forespørsel til oss. Vi kan publisere informasjonen digitalt på vår søkemotoroptimaliserte hjemmeside til sosiale medier og vårt nyhetsbrev. På nyhetsbrevet er store relevante aktører fra byggenæringen påmeldt etter store fagkonferanser vi har gjennomført.

Takk til Sunniva Mellbye og Kalina Toneff i Moradi for hjelp med utvikling av nettsiden!

KONTAKT OSS

Tips om byggevarer for sunt inneklima og utemiljø viser vi også her Facebook, Instagram, Nyhetsbrev.

post@greenbuilt.no / +47 47847774

 

Top