GREEN ARCHITECT & ENGINEER MAGAZINE

Buildings – Buildingproducts – Resources

Kontorstoler – Flokk

Flokk er en markedsleder innen høykvalitets sittemøbler i Europa. Deres visjon er å skape møbler som imøtekommer de grunnleggende behovene til mennesker samtidig som de tar hensyn til påvirkningen på kommende generasjoner.

Flokk vil at menneskelig oppfinnsomhet, teknologisk innovasjon og menneskesentrerte verdier kan føre til en positiv fremtid for menneskeheten. En fremtid med et sunt klima, bærekraftig bruk av ressurser, meningsfullt arbeid og en høy grad av individuell frihet og velvære. Egenskaper ofte assosiert med deres røtter i nordisk kultur, men også humanistiske, universelle og inkluderende verdier.

Flokk er et design-drevet selskap som skaper produkter som fortjener sin eksistens gjennom å tilfredsstille fundamentale menneskelige behov. De adresserer både emosjonelle og fysiske faktorer samtidig som de holder interessene til kommende generasjoner i tankene. Produkter som har en tydelig og positiv fortelling, helt ned til den siste detaljen av sin manifestasjon.

De tar ansvaret for å arbeide mot denne positive fremtiden direkte gjennom sine aktiviteter. Men også indirekte, gjennom å dele åpent om sin praksis og fremgang, for å inspirere til flott arbeid hos andre. Når vi gjør oppkjøp, inviterer vi nye familiemedlemmer til å delta i den samme filosofien og reisen. Når kunder velger våre møbler, får de varige, meningsfulle objekter, produsert med lavest mulig miljøpåvirkning. De bidrar til en videre reise med jevn forbedring i stor skala.

DOKUMENTASJON FLOKK

ISO14001 – sertifisert miljøledelsessystem

ISO9001 – sertifisert kvalitetsledelsessystem

ISO14035 EPD – Environmental Product Declaration

Etisk handel Norge

Dokumentasjonen er produsentens fulle ansvar.

Les Metstudie viser positiv miljøpåvirkning med ISO14001 og EMAS.

KONTAKT GREENBUILT

For produktinformasjon

Publisering av bygninger, byggevarer og ressurser med anerkjent ESG.

post@greenbuilt.no / +47 47847774