Miljøledelse konsulent strategi og implementering

Med bred kompetanse i økonomi , verdipaprihandel, miljødokumentasjon, master i prosjektledelse og med min indre drivkraft for at alle lykkes når vi målet med et tverrsektorielt perspektiv. Som miljøledelse konsulent er målet mitt å hjelpe kundene med motivasjon og å effektivt gjennomføre Environmental Social Governance (ESG) som overholder rammene vi setter, relevante lover og forskrifter.  Tilbakemeldingene jeg får er at jeg er initiativrik, skaper entusiasme, gir strukturert og effektiv gjennomføring til fra start til mål.

Som konsulent for miljøledelse, er Vikki Johansen sin rolle å hjelpe ledelsen og ansatte med å identifisere, vurdere og håndtere miljørisikoer og konsekvenser knyttet til deres drift og interessentene. Dette kan inkludere å jobbe med strategi for ledelse og interessenter, utføre miljødokumentasjon vurderinger, implementere systemer for miljøledelse, og gi opplæring og veiledning om å overholde relevante lover og forskrifter.

Noen av de viktigste tjenestene jeg kan tilby inkluderer:

  • Strategi for skreddersydd ESG dokumentasjon som er velegnet for deres unike virksomhet i henhold til lovverk og reguleringer i ulike land
  • Systemer for miljøledelse: Utvikle og implementere systemer for å hjelpe kundene med å håndtere og minske deres miljøpåvirkning.
  • Bistand til overholdelse: Gi veiledning og opplæring om å overholde relevante lover og forskrifter, for ESG.
  • Revisjoner og overvåking: Utføre revisjoner og overvåkingsprogrammer for å sikre at lover og forskrifter overholdes, og identifisere områder som kan forbedres.
  • Planlegging for bærekraft: Utvikle og implementere planer for bærekraft for å hjelpe kundene med å redusere sin miljøpåvirkning og forbedre sin totale bærekrafts ytelse.
  • Kurs og kommunikasjon til interessentene: Motivasjon og råd om lovverk og effekter med innhold etter deres behov

 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale

Jeg kommer gjerne på besøk til dere eller vi har digitale møter etter deres behov

+47 47847774 / vj@greenbuilt.no