Du er her
Hjem > Om oss
Greenbuilt er den åpne portalen med anerkjente helse- og miljødokumenterte løsninger til byggenæringen som er utviklet fra 2015.

Vi jobber strategisk, konseptuelt og redaksjonelt med innhold på tvers av alle kanaler for å oppnå visjonen om at «alle velger anerkjente miljøløsninger».

Viktige beslutninger vinnes med tydelig budskap til rett målgruppe til rett tid i rett kanal med forståelse for prosessen og omgivelsene.

Vi samarbeider med anerkjente arkitekter, rådgivere og byggherrer som enkelt finner stadig flere anerkjente miljøløsninger i nedtrekksmenyer og nyttig informasjon i portalen.

Vi gir økt synlighet for leverandører som vil nå tidligfase aktørene ved å kommunisere sitt miljøarbeid uten å «arresteres» for grønnvasking. Vi er sannhetsvitne som har god innsikt i anerkjent helse- og miljødokumentasjon, eiendom, kommunikasjon og digitale media.

Greenbuilt har mange av de ledende leverandører på sin kundeliste og ledende beslutningstakere som følgere på Nyhetsbrev og i digitale kanaler.

Våre tjenester omfatter
    • Registrering av helse- og miljødokumenterte prosjekter, produkter og tjenester i vår digitale og søkemotoroptimaliserte portal
    • Innholdsproduksjon for nettsider og publikasjoner som tilbys fagpresse, dagspresse og våre digitale kanaler
    • Søkemotoroptimalisering
    • Konsulent tjeneste for miljøsertifisering som passer deres unike virksomhet
    • Arrangement planlegging og gjennomføring
Møt oss

Selskapet består av rådgivere med lang erfaring fra eiendom, anerkjent miljødokumentasjon, medier og kommunikasjon.

PER OLAV BERG  – Journalist og fotograf. Siden 1996 har han spesialisert seg som journalist i bygg og anlegg. Han var redaksjonssjef i Byggeindustrien, redaktør i bransjetidsskrift og kjenner byggebransjen og aktørene i hele verdikjeden godt. Spesialbestilt tekst og foto kan tilbys fagpresse.

CHRIS BUTTERS – Rådgiver. Han har arbeidet med arkitektur, energi, økologi og bærekraftig planlegging i 35 år som praktiserende arkitekt, forfatter, forsker og internasjonal konsulent.

EINAR BRUSTAD – Salg og markedskonsulent. Han har lang erfaring med salg og marked ved etablering og daglig leder av Viasat samt egen konsulentvirksomhet en årrekke.

ADITI JAJAL-NEWEY – Tekstforfatter engelsk. She has over eight years of marketing and communications experience with the aim to help businesses and individuals find their authentic voices and get heard in a noisy digital world.

VIKKI JOHANSEN – Digital strategi, miljøledelsekonsulent ,arrangement utvikler.
Grunnlegger av GREENBUILT AS, utviklet plattformen greenbuilt.no med spesialisering i digitale medier, anerkjent miljødokumentasjon for byggeprosjekter, -produkter og -tjenester. Kurs og arbeidsgrupper i Breeam-Nor, utvikling av flere fagseminar for de viktigste aktørene i byggenæringen, miljøledelseskonsulent hos blant andre Nordic Choice Hotels har bidratt til innsikten i miljødokumentasjon og byggenæringen. Se referanser her.

Miljøfyrtårn godkjent konsulent

 

Utvalgte fagseminar planlagt og gjennomført av Greenbuilt

Oslo Europeisk Miljøhovedstad – Greenbuilt Dialogkonferanse 2019

Oslo Innovation Week – Greenbuilt Conference 2016

Nordic Green Procurement Week – Grønne Innkjøp av bygg og byggevarer 2015

Framtiden bygges nå! – 2015

KONTAKT OSS
Telefon: +47 47 84 77 74
Email: post@greenbuilt.no

Top