Keim silikatmaling

 De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er malingens egenskaper i forhold til brann, fukthåndtering og spesielle hygienekrav. Hygienekrav med tanke på mulighetene for spredning og vekst av mikroorganismer, samt krav til generelt inne- og arbeidsmiljø. Det er malingens mineralske oppbygning og den store diffusjonsåpenheten som gir forklaringen til egenskapene.Keim har verdenspatent på produktene. STS Surface Treatment Systems AS er eneforhandler i Norge.

Produktorientering Keim, innendørssystemer.

KEIM Ecosil-ME kan benyttes på alle mineralske underlag. Produktet har en fotokatalytisk virkning til forbedring av luftkvaliteten.

KEIM Optil er en solsilikat som gir muligheten til bruk av sterke fargenyanser og er et resultat av den seneste utvikling av uorganisk lysekte pigmentering og bindemiddelsteknologi. I et par av fargene med høyest fargeintensitet har det vært nødvendig med en mindre tilsetning av organisk pigmentering. Optil kan males på organiske malinger.

KEIM Inntop er en rimeligere løsning for maling av vegger og tak innvendig. KEIM Innotop er egnet både som ny maling og som renoveringsmaling i private hjem og i næringslokaler.

KEIM Lignosil Inco er et spesialprodukt for innvendig behandling av treflater. Dette gjelder også ulike typer trefiberplater. Keim Lignosil Inco kan tynnes med Keim Lignosil Inco-DL, som er malingens bindemiddel. Slik kan det oppnås meget lette fargesettinger av treverket. I alle blandingsforhold opprettholdes treverkets naturlige egenskaper.

KEIM Athenit er et system med en rekke produkter til kalkbehandling av vegger innendørs. KEIMs kalkfarger er ikke avsmittende. KEIM Athenit er uten syntetiske bindemidler, gir lysende farger i klassisk kalkglans, er diffusjonsåpen, miljøvennlig og bakteriedrepende. Keim Athenit er basert på ren, lesket kalk lagret i minst 3 år, og rent hvitt gresk marmormel.

Riktige beskrivelser og råd for riktig overflatebehandling til det unike bygg:

Eneforhandler av Keim Purkristalat i Norge, STS Surface Treatment System AS

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

Miljødokumentasjon

Kontakt Greenbuilt

Nyheter om byggevarer for sunt inneklima og utemiljø finner du i nedtrekksmenyene, Nyhetsbrev og her: Facebook, Instagram, Nyhetsbrev.

+47 47847774
post@greenbuilt.no