Undervisningsbygg Breeam Excellent – Ås Videregående skole

 

Ås Videregående skole er Breeam-Nor Excellent sertifisert

Det nye A-bygget er på om lag 5.680 kvadratmeter fordelt over fire etasjer. Nybygget huser blant annet et nytt kantinekjøkken med bespisningsarealer, elevtjenester, arealer for tilrettelagt opplæring, arealer for helse- og oppvekstfag, studiespesialisering og lærerarbeidsplasser. Prosjektet har også bestått av riving av det gamle A-bygget.

Korte fakta

Sted: Gamle Hogstvetvei 9, 1435 Ås Prosjekttype: Nytt skolebygg  Bruttoareal: 5680 kvm Byggherre: Viken fylkeskommune Arkitekt: Fabel arkitekter, Totalentreprenør: J.I.Bygg  Kostnadsramme: 177 millioner kroner Interiørarkitekt: Beate Ellingsen
Miljøsertifisering: Breeam-Nor Excellent nivå– det nest høyeste nivå for miljøsertifiseringen av byggeprosjekt. Det krever at miljøtiltak over minimum myndighetsnivå er dokumentert på ni områder; materialer, energi, ledelse, helse- og innemiljø, økologi- og landskap, vann, forurensning, transport og avfall. En uavhengig revisor kontrollerer tiltakene før og etter at bygget er oppført.

Leverandører med anerkjent miljødokumentasjon ….kommer
Kontakt oss

Meld deg på Nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert!

  • Publisere din anerkjente miljøløsning i våre digitale kanaler
  • Finn beskrivelser av anerkjente miljøløsninger i nedtrekksmenyene.
  • Pressemeldinger, intervju, prosjektbeskrivelser med kompetent journalist fra byggenæringen.
  • Miljøledelse konsultent

Telefon: +47 47847774

E-post:  post@greenbuilt.no

logo Greenbuilt

Hvorfor velge miljøsertifiserte bygg?

Byggenæringen står for 40% klimagassutslipp, miljøgifter, energibruk og avfall i verden med stort potensial for å nå ni av FNs 17 bærekraftsmål.

Miljøsertifiseringer er gode hjelpemiddel for å dokumentere og kontrollere troverdige helse- og miljøforbedringer i livsløpet til bygget.