Digital utstillerplass

Bli en del av verdens eneste grønne arkitekturnettverk digitalt.
Ved å bli med i Greenbuilt vil du posisjonere merkevaren din på et mest mulig strategisk sted og vil bli referert av arkitekter underveis. Begynn å vise frem dine bærekraftige produkter nå!

Hvis du ønsker å oppnå konkurransefortrinn og samtidig tilfredsstille krav om offentliggjøring av bærekraft dokumentasjon til arkitekter, rådgivere, eiendomsbesittere, leietakere og investorer, er Greenbuilt stedet å bli sett.

Greenbuilt er verdens eneste digitale utstillingsplass for byggevarer og prosjekter med anerkjent bærekraft dokumentasjon. Sammen bidrar vi til å dekke kompteansegapet mellom grønne jobber og grønne tiltak.

I tillegg til digital utstillerplass med produktliste, innholdsproduksjon, publisere artikler eller bannerannonsering på norsk og engelsk, tilbyr vi en rekke skreddersydde alternativer som redaksjonelle kampanjer, innholdsproduksjon, pressemeldinger som tilbys fagpresse eller dagspresse eller sponsede sosiale medie kampanjer.

Vi tilbyr sponsede redaksjonelle muligheter for å gi merkevarer med anerkjent bærekraft dokumentasjon mer synlighet og høyere engasjement hos vårt norske og globale publikum. Redaksjonelle kampanjer er betalte innlegg som vises på hjemmesiden vår sammen med vårt vanlige redaksjonelle innhold.

Hvis du ønsker å snakke med et medlem av Greenbuilt teamet direkte, vennligst ring oss på +47 47847774 eller e-post post@greenbuilt.no